♡ Vecka 19 ♡

publicerat i Graviditeten;
Från att det känts att tiden stått stilla börjar dagarna nu ticka på. Vecka 19. Ska bli intressant att se om man flyttas bakåt eller framåt efter UL. Har känt mig lite nojjig då jag inte känt bebisen röra sig så mycket, ibland flera dagar mellan gångerna, men ibland varje dag. Oftast på kvällarna eller morgonen när jag ligger ner.
Kan inte riktigt minnas hur det var med E. och M. och det kan hända att jag inte kände deras rörelser så mycket heller så här i början. Man kan inte hålla sig från att googla, vilket man helst ska hålla sig ifrån om man inte vill bli ännu mer orolig :) Nu längtar jag till UL, för att se att liten växer som h♥n ska och att allt är bra.
 
Nu när magen är väl synlig får den många kramar och pussar av blivande storasystrarna. När jag ska åka till jobbet klappar dom magen och säger: Hej då bebisen!
 

Fostret: Små, ljusa hårstrån så kallade lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.

 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

mommos <3

2:a kommentar, skriven , av Carina:

Mysigt!

Kommentera inlägget här :