Newbie in my ♥

publicerat i Allmänt;
Nu har Newbie kollektionen i stl 80-98 släppts ute i butikerna. Jag stod och packade upp och larmade dom förra veckan, och jag lovar er att ni inte blir besvikna. Här ovan är plagg i stl 50-74 och bland annat den underbara stickade randiga i blått/vitt finns i större storlekar.
Jag har lust att köpa på mig hela sortimentet, men det är inte så lätt när man inte vet om det är en liten tjej eller kille som gömmer sig i magen. Vi alla i familjen tror på en liten kille, och jag är nog den som varit mest bombsäker (klappat magen och kallat den för *pojknamn*) men med tiden blir jag mer och mer osäker :) Engla-Li önskar sig en lillebror så hon får ha sina saker i fred och Maja eftersom vi redan är så många tjejer i familjen. Haha.
Bara en vecka kvar till UL och vi är i valet och kvalet om vi ska ta reda på könet eller ej. Jag är mer emot, Mattias mer för, Maja för och Engla emot. Två mot två. Som Engla-Li sa: Men då blir det ju ingen överraskning!
Fast jag måste erkänna att jag är grymt nyfiken... ;)
Ta reda på eller ej, det är frågan.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Fatima:

Jag är grymt nyfiken

2:a kommentar, skriven , av lilli:

Åh vad fin den där blå/vit randiga tröjan är :) Å sen orkar vi ju inte vänta heller på att få veta sort :) jag är för!! Kram

3:e kommentar, skriven , av Carina:

I'm in looooove!! Tur att man har både kille och tjej i just rätt storlek! Handla handla handla!!:)

4:e kommentar, skriven , av melano.blogg.se:

fatima haha, i know you are ;)

Lilli Ja visst är den. Även om det inte är det mest praktiska till småttingar så lär jag köpa en om det är en pojke :)

Carina Lyllos dig!!! ;)

5:e kommentar, skriven , av Systeryster:

Jag ville inte veta om det var flicka eller pojke men när vi väl var på UL så kunde vi inte låta bli ändå. :) Så JA, det är mycket enklare att förbereda allt om man vet... ;) Jag är ju NYFIKEN!!

6:e kommentar, skriven , av Emelie Petersson:

Åh, så mycket fint!

7:e kommentar, skriven , av Tess:

Klart man frågar! Vi for till Tittut i Sthlm för att vi (jag) var så himla nyfiken. När vi gjorde rutinul så fick vi en BM av den bittra sorten som inte ville säga vare sig bä eller bu.
Jag är en flickmamma och hade redan en dotter och ville såååå gärna ha en till tjej. Kände att är det en pojke så vill jag veta i förväg så jag kan förbereda mig.

Det var en till tjej;)

8:e kommentar, skriven , av melano.blogg.se:

Systeryster Tänk om jag inte berättar då ;) haha

Stickan Javisst är det :)

Tess Jag kan erkänna att jag blir mer och mer nyfiken. Med Engla frågade vi inte, med Maja frågade vi men då var hon inte helt säker. Hon sa 75% att det är en tjej så det kändes inte tillförlitligt, dock la hon till att hon aldrig haft fel innan men ändå :)
Ska vi ta reda på vill jag nog ha ett större % antal än 75. Känns lite som att öppna en present i förskott, fast å andra sidan har man ju ingen aning om vem som ligger där inne ändå..

9:e kommentar, skriven , av Sussi:

Hej! Vad spännande, vi gjorde vårat UL för en månad sen och fick bf 17/7 (trodde min egen tid var 5/7) lite deppigt till en början men bara å acceptera att man får vänta lite till.
Vi har aldrig frågat könet, vill spara de tills jag gjort "jobbet" ;D men de får man ju göra som man vill!
känslan jag haft innan har ofta stämt, förutom med första som jag trodde var pojke, senaste tjejen fick sitt namn i v.12 och nu är jag ännu lite osäker....hoppas ju på en pojke då, eftersom jag inte kommer ihåg hur det känns å få pojkar men, men...
Som du skrev så vet man ju ändå inte vem som är där inne :) Lycka Till!! Kram <3

10:e kommentar, skriven , av Sofia :

Snyggt :-D

11:e kommentar, skriven , av melano.blogg.se:

Åh, grattis sussi :)

12:e kommentar, skriven , av Cissi - mamma till Emma och smurfen :

Å vad spännande med ultraljud och se den lill* där inne!
Är så tudelat det där med att ta reda på vem som gömmer sig i magen; tog reda på med andra barnet och kändes nästan som att man öppnade julklapparna i oktober ;)

Kommentera inlägget här :