Barnvagn

publicerat i Graviditeten;
På jobbet diskuteras det mycket kring graviditeter och allt som hör till eftersom vi är tre (3!!) stycken som ska ha barn i juli/augusti. Man skulle kunna tro att vi snackat ihop oss... I helgen kommer jag, Anna och Ida stå där med våra magar och det lär inte dröja länge innan kommentarerna om vilken fertil arbetsplats vi har kommer. Haha.
 
Just nu ligger barnvagnar hett till på diskussionstoppen. Jag är snart halvvägs och det känns mer "lagligt" att börja fundera och kika runt på vad som finns i barnvagnsdjungeln, för det är verkligen en djungel. Jag vet iallafall vad jag vill ha. En rejäl vagn som hanterar alla våra årstider, speciellt den långa vintern. Den ska vara ombonad för den lilla, och falla mamman i smaken ang. det yttre. Den ska vara lätt att hantera både inomhus (när man går på stan) och utomhus om man vill ta en längre promenad. Den ska även vara lätt att sätta i och ta ur bagageutrymmet på bilen, och helst ta så lite plats som möjligt då vi har hundburen också.
Jag vet vad jag tyckt om med mina tidigare vagnar och jag vet vad jag inte tyckt om. Det är inte lätt att hitta den perfekta vagnen som tillfredsställer alla ens behov, men det närmsta jag kommit hittills är den gamla hederliga Emmaljunga. Den känns rejäl och ombonad. Anpassad efter det svenska klimatet helt enkelt. Man kan välja mellan svängbara framhjul eller klassiska "vanliga". Modellen jag tittat på är riktigt fin och jag tror vi hittat vagnen med stort V.
En Mondial Duo Combi (i färgen svart) med ett Duo S chassi med svängbara framhjul.
 

 
This is it ♥

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av gubben din..:

tummen upp :)

Svar: :D
Mela

2:a kommentar, skriven , av Carina:

Oj vad roligt att ni är så många!:)

Ja OM det är en djungel! Sökte som en dåre efter en bra syskonvagn. Jag har den vanliga klassiska emmaljungan också och den är hederlig och pålitlig.:)

På syskonvagnen har jag rörliga framhjul och det är så smidigt på stan och i butiker. Däremot är de lite krångliga vid snömodd och att gå på isen är bara att glömma. När de är punkteringsfria blir de rätt hårda på vintern och det skakar ganska mycket. Men nästa vår är er baby lite större så då kanske ni bara kan ha hen i en pulka när ni går ut på isen.:)

Ett tips är att kolla priset på emmaljungan på Jala i Haparanda. De har ofta 15% rabatt på vagnarna. :)

Kram!

3:e kommentar, skriven , av malena:

Vi har köpt ny vagn till alla våra barn, börja med Brio tvillingvagn, sen behövde vi ju en ny åt Love och då valde vi Emmaljunga som vi var väldigt nöjda med o. bytte då även bort rejäla tvillingvagnen mot en smidigare Emmaljunga tvilling/syskon.
Dessa två använde vi mycket och när vi fick Smilla ville vi ha ny vagn även åt henne o. funderade på en Brio happy men efter att ha provkört den gick den inte att jämföra med Emmaljungan tyckte vi så det blev ny sådan åt S också (vi valde citycrossen, PP med svart chassi) dyrare men snygg ;) och såå nöjda är vi igen med Emmaljunga.

Men joo det är en djungel så ta tid på er att välja...vi köpte på Jala -15% hade de då.

4:e kommentar, skriven , av melano.blogg.se:

Malena Ja jag tror på Emmaljunga. Var jättesugen på en Brio Smile som kom ut nu i januari, men efter lite research fick jag veta att den har jättekort ryggstöd, och mina barn har en tendens att bli långa så det går bort direkt. Jag blev kär i denna vagnen ovan. Sååå fin ;)

5:e kommentar, skriven , av Fatima:

Vår första var en emmaljunga och den var bäst! Nackdelen var att sittdelen var endast framåtvänd! Ville kunna se Isayah!

Kommentera inlägget här :