Barnrum

publicerat i Inredning och shopping;
En dag förra veckan bestämde jag och Maja oss för att röja i Englas rum. Vi köpte lite ny förvaring och en spargris. Blev jättebra och skönt att få gömma undan lite av hennes småkraffs (snäll mamma) Skyller på att det går bra mycket enklare att dammtorka nu när alla stenar inte ligger i storleksordning på hyllan. Eller de tomma toalettrullarna trängs bland dinosauriefigurer.
  Har städat och röjt i hennes rum innan och då har det slutat i ramaskri men denna gång höll hon god min, kanske för att Mattias förvarnat henne om att det kan ha skett en smärre förändring där inne, men att hon inte ska bli arg på mamma ;)
- "Åh, tack mamma, det är jääättefint!" blev responsen. Men på kvällen när hon var tröttare frågade hon ilsket var alla toarullar är... Hej sopcontainer...

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mommo:

superfint!

2:a kommentar, skriven , av malena:

Känner igen, känner igen...våran Maja är en "skrotsamlare" enligt mig men själv ser hon pysselpotential i allt och samlar allt i lådor/kartonger i sitt rum och nåde den som rör det! Fast just sånadär papperslådor är bra att ha som du köpte, gömmer mycket småkrafs ;) ursäkta pyssel menar jag!

Nej men bra att de är kreativa förståss! :D

3:e kommentar, skriven , av melano.blogg.se:

malena haha ja det är bra att dom är kreativa men jag kände att det blev lite väl mycket dammsamlare på fönsterbrädan, skrivbordet och hyllan. Men det löste sig snyggt enligt mig ;) Inser bara att jag måste köpa ännu mer förvaring...

4:e kommentar, skriven , av Fatima:

Världensbästa Mamma och maja :)

Kommentera inlägget här :