snutten

publicerat i Inredning och shopping;
När jag bodde i Finland och Engla-Li var nyfödd fick vi en sk. "mamma-låda" innehållande bodys, sparkdräkter, nagelsax, termometer och mycket mer. Det bästa var ändå de vita tygbitarna som hängt med även när Maja var bebis. Helt otroligt bra att ha vid amning osv. Perfekt att hänga över axeln när bebisen ska rapa och med den samtidigt kräkas ;)
Har dom nedpackade i en kartong (de mesta i bebisväg har jag gett bort, men dessa finns kvar) men såg att det finns att beställa på snutten.se i andra lite roliga färger. Dock var både den ljusblå och turkosa slut men det kanske kommer påfyllning.
Den med stjärnor måste vår stjärna få ✩
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carina:

Ikea har också (eller har iaf haft) såna och jag använde dem flitigt med Elmer och även nu med Hilma. Grymt bra!:)

2:a kommentar, skriven , av Carina:

Nä de vi har har ränder i blått och rött och figurer i blått och rött/orange. Och en i varje paket var vit. En är nu rosa dock för mannen tvättade den med röda jeans.;) Vita kan man ju annars dekorera med textilpennor och själv göra roliga mönster. Du som gillar pyssel!:)

3:e kommentar, skriven , av Carina:

Babynest var inte så svårt att sy. Går snabbt också.:) Googla på "sy babynest" och ett bra mönster finns på junismamma eller nåt sånt.:)

4:e kommentar, skriven , av Fatima:

Då är bäst.. våra kom från Doffie. Och sedan använde vi också vanliga små handdukar.

5:e kommentar, skriven , av Minna:

Men måste allt vara blått eller turkos nu när du får en pojke?

6:e kommentar, skriven , av melano.blogg.se:

Minna Självklart!!! :)

Kommentera inlägget här :