...

publicerat i Allmänt;
Vilka underbara människor det finns. Jag vill bara säga det! Att människor som man inte ens känner kan berika ens liv så, jag är säker på att det jag fick bevittna idag var ett bönesvar. Helt underbart. Helt otroligt. Och precis det jag behövde!

TACK!

Oj så skrämmande ärligt det blev...

publicerat i Allmänt;
*sparkar mig själv i baken*

Igår var det ingen bra dag. Hela kroppen var paralyserad och jag ville bara lägga mig ner i sängen och dra täcket över huvudet. Dö. Det var en kamp med att överhuvudtaget lyfta på fötterna och gå. Jag blir så ibland, när saker och ting blir för mycket. Tankarna spinner och hjärnspökerna vill få mig att gå under. När man befinner sig därnere tror man att dom lyckats.

Därav stängde jag ner hela bloggen, jag var även på vippen att radera mitt facebook konto, kanske kasta ut datorn?! Hoppa på mobiltelefonen? Säga upp bekantskapen med allt och alla?

Trots att jag inte orkade någonting gjorde jag allt, kanske för att sysselsätta hjärnan från att tänka för mycket. Direkt jag steg upp började jag frenetiskt städa. Gråta lite, sen fortsätta städa. Efter det var klart drog jag med barnen till Willys för storhandling. 1111,00 kr landade summan på, hur skickligt var inte det då?!

Nu har vi glögg, julmust, pepparkakor och skumtomtar här hemma (även mjölk och bröd)

Väl hemma packade jag upp varorna, sen iväg till dagis (går magsjuka på avdelningen så jag är extramt tacksam att jag är ledig idag och att det är helg sen) sen iväg till jobbet. Ville kräkas av ångest, men det är nog inte uppskattat av kunder så det är bara på med smilet och se glad ut. Jag är något utav en expert på det.

Hela mitt liv har jag fått höra: Mela du är alltid så glad! Och här vill jag använda mig av ett citat från Fatima -

"Avundas aldrig hennes sken av lycka. Du känner inte hennes hemliga sorger"


Men jag antar att jag får "skylla mig själv". Det finns EN person som verkligen känner mig, som vet mina tankar, som älskar mig trots att jag inte alltid orkar vara glad. Och det är min mamma ♥
Finns ingen tid på dygnet när jag inte kan ringa henne. Att bara få tömma ur sina sorger någonstans, lätta på oket på sina axlar. Och fortfarande känna sig älskad. TACK!

Ok, först tömmer jag ut alla sorger till Gud SEN ringer jag mamma :D

Jobbade iallafall till 21.00, vi hade kvällöppet och hade kanske hoppats på lite mer kunder än så. Verkar inte som att folk kände till att storheden hade öppet så sent?! Tankarna släppte ju mer jag fick tänka, planera, fundera kring var jag ska sätta alla kläder. Jag löste problemet, och är nöjd över resultatet. Det var kaos innan. På avdelningen OCH i hjärnan, men det löste sig.

Planer idag är att kanske kika på lite julpynt när M. kommer hem. Skulle vilja ha någon fin krans till ytterdörren, en fin lykta att hänga på balkongen och barnen måste få en ljusstake i sitt fönster. Och istället för tomtar vill jag ha änglar!

Har hunnit julpynta lite grann, en ljusslinga här och en ljusstake där. Fick även upp julstjärnan i vardagsrummet. Måste upp på vinden och söka upp stallet med de tre vise männen och Jesu barnet. Nostalgi till tusen. Den är kantstött och en av de tre vise männen saknar sina ben. Hade den hemma som liten, nu har jag fått ta över den :)

Nu torka håret och göra sig klar!

Ha en bra helg alla!


Nu känner jag mig fin!

publicerat i Allmänt;
Slängde på mig lite kläder, kände mig trött och lite sliten. Då säger Maja: Vad fin du är mamma! När jag blir stor vill jag se ut som dig!

Och Engla-Li hon instämde: Vad fin du är mamma, jag vill också se ut som dig när jag blir stor!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Måndag

publicerat i Allmänt;
Vaknade upp på strålande humör idag. Passar bra då jag har massor att göra. Mer än vad jag är van vid iallafall på en och samma dag. Ska hämta och skjutsa Ture (mammas hund) till frisören, sen åka till mamma och visa upp honom, därefter skjutsa tillbaka honom till hans temporära hem. Jag ska hämta ut ett paket från h&m innehållande mina mysdresser och en del av Majas julklappar. Välja ut vilka dagisfoton jag ska ha (nej jag har fortfarande inte gjort det)

Ska även hinna rasta våran bjässe, tänkte jag skulle rasta barnen i samma veva. Laga middag och även hinna njuta av min tredje lediga dag. Detta är mer än vad jag är van vid. Haha.

Nu borsta barnens risiga hår och förhoppningsvis få göra en fläta eller åtminståne en hästsvans. Maja är inne i en period där håret ska hänga fritt, vilket innebär att det är trassligt till tusen och bara i vägen. Samma med Engla. Henne har jag försökt övertala om att klippa lite kortare, men nej och åter nej!Idag!

publicerat i Allmänt;
Imorse fick jag ett samtal av min mamma, stackaren hade ramlat igår och brutit benet. Då gör det ont i dotterhjärtat! Var dit med Engla och hjälpte henne med lite olika sysslor, med oss hade vi en påse godis, en tidning och Engla hade valt ut en blomma till henne. En rosa! Och en superfin teckning.

Nu är vi i allafall hemma. Har hunnit vara på en promenad med Bam Bam. Är så gott som tvungen att röra på mig nu, då vi har fått i uppdrag på jobbet att komma på något i hälsoväg som vi ska uppfylla (alla kappahl butiker) Blev promenader till att börja med, och nu måste jag försöka dra mitt strå till stacken :D

När barnen somnat blir det bubbelbad, sen premiär av GLÖGG och TOMTESKUM!!!! Kanske en film också?! Såg världens sämsta film igår, tillsammans med M. Och han som inte tycker om filmer, och så råkade det vara en sån där riktigt, riktigt dålig film :/ Hoppas han inte är helt avskräckt nu..

Sockerbröllop

publicerat i Allmänt;
Idag firar jag och min man 6 årig bröllopsdag! Även kallat "sockerbröllop". Blev iallafall några timmar på stan (romantiskt inte sant?!) utan barn, dom fick vara hos mommo. Handlade lite julklappar. Finns det något roligare?! Skulle vilja köpa allt men man måste ju (tyvärr) begränsa sig :)

Dels för jag tycker dagens konsumtion är vansinnig och dels för att jag inte vill lära mina barn att söka lycka i ägodelar. Lättare sagt än gjort när man själv är "shopoholic". Så delvis kommer jag misslyckas med det jag egentligen vill... Jag måste nog först lära mig själv det jag vill lära mina barn...

Pyjamasar, badrockar, Hello Kitty tofflor, hårspännen, halsband, badskum, filmer, pussel, memory. Ja ni ser själva. Jag har redan misslyckats!!! (för jag är ännu inte klar)

Avslutade vår romantiska dejt på Österns Pärla med en god middag. Är fortfarande proppmätt.
Min favoritbild från den stora dagen! 20.11.2004
Dagens bibelvers: (Jesus säger) Samla inte skatter på jorden, där rost och mal förstör och där tjuvar bryter sig in och stjäl. Samla era skatter i himlen, där varken rost eller mal förstör och där inga tjuvar bryter sig in och stjäl.

Ty där din skatt är, där kommer också ditt hjärta att vara.
Matt 6:19-21Det finns inget förbud mot att äga skatter (dyrbarheter, förmögenheter) men det blir lätt att man ägnar sitt liv åt att sträva efter det och göra det till sitt mål i livet. Och det tror jag dom flesta vet, att vi människor har en tendens att aldrig bli nöjda. Så det är en strävan efter ingenting att sträva efter materiella saker/rikedomar.

Ju mer du har, destomer vill du ha. Är det inte så?! Iallafall för mig :)

Igår köpte jag två nya tröjor, är jag nöjd? Nej, för jag har fortfarande för lite kläder. Vi köpte en vräkig kamera för ett bra tag sedan. Är jag nöjd? Delvis, men jag ångrar att vi inte köpte en man kunde filma med. Det var roligt ungefär en vecka med den nya bilen, nu pirrar det inte ens när jag sätter mig i den. Jag tror ni förstår vart jag vill komma. Man blir aldrig nöjd!

När du väl har fått en sak vill du ha nästa. Det byts ut vartefter du uppfyller dina "drömmar". Dessutom, att ägna sitt liv åt att sträva efter rikedomar gör att man lätt glömmer det som är viktigt.

Därför är det klokt att beakta det Jesus säger!

Min onsdag!

publicerat i Allmänt;
Sitter här med en (liten) påse godis och vardagslyxar mig innan det bär av till jobbet. Känns som att jag hunnit med en hel del idag (måste ha varit för den där c-vitaminen jag tog imorse)

Började morgonen med att torka kiss från golvet, inte från hunden, utan från Maja. Hon själv var i full fart med att ta hand om det när jag kom upp, med kökshandduken! Barn...

Sen har jag hunnit med att tvätta, plocka (våran avlastningsbänk i köket går verkligen under rätta namnet) diska, varit och handlat och fört barnen till dagis. Har varit lite si och så med handlingen då både jag och M. haft problem med korten. Hans trasigt och mitt på villovägar. Spärrade kortet och drygt en timme senare kommer min man med svansen mellan benen (och det där lät jättedumt..) och visade mig mitt kort!! Han hade alltså tagit det, trots att han sa att han inte gjort det! Karlar..

Nu har jag ätit frukost, klockan 12, och snart då jobbet!

Vilken tur att det finns en större mening med livet än att sova, äta, jobba, dö!
Joh 20:29 Jesus sade till honom: Du tror därför att du sett mig. Lyckliga är de som inte har sett mig men ändå tror.Önskelista

publicerat i Allmänt;
Idag efter frukosten satt Engla och skrev en önskelista till tomten. HELT själv! Hon är så duktig, jag bara måste säga det trots att jag är hennes mamma. Ja, jag bara måste skryta på henne.

Iallafall inte svårt att uppfylla den önskelistan, dessutom har hon redan allt :DKlänning, krona, skor, spel, film, dockor, ring.

3 årskontroll

publicerat i Allmänt;
Var som sagt på 3 årskontrollen igår och självklart gick allt bra. Hon är mer än perfekt lilla Maja ;) När bvc tanten bad henne hoppa - hoppade hon på ett ben. Överkurs, javisst. Haha. Talet fanns inget att klaga på, hon pratar nästan rent.

Hon har växt i raketfart över sommaren.

Längd 96 cm
Vikt 14 kg


♥♥♥

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Idag börjar jag lite senare men barnen är ändå på dagis då det är 5 års gruppen idag. Vi har bestämt att Engla-Li ska få vara med där då det är förberedelser inför skolstarten (ja, tänk att hon "snart" ska börja skolan...)

Ska och hämta Maja på ett tag då vi ska på 3 årskontrollen. Hon är helt lyrisk över det och har pratat om det hela morgonen. Sen blir det jobbet för min del.

Måste även besluta om dagiskorten, hur många osv. Förra året var jag supernöjd men detta året är jag inte lika nöjd. Engla-Li tittar inte ens in i kameran på enskilda fotot och jag undrar stilla för mig själv varför dom valde att skicka det kortet..?!

Bäst att fixa det på en gång, förra året glömde jag bort det och hamnade att betala för allt. Små bilder, stora bilder, två gruppbilder osv. Blev en dyr historia.

3 ÅR

publicerat i Allmänt;


Vi har världens absolut bästa lilla Maja. Tiden går så snabbt. För inte alls länge sen var hon en liten bebis som var vaken hela nätterna. Vi kämpade med nappen utan resultat, det vara bara jag som gällde. Så mycket har hänt på dessa tre år, nu är hon en sprudlande glad liten tjej med en vilja av stål. Det är inte alltid lätt att vara "liten" och att det påpekas av storasyster med jämna mellanrum. Hon vill faktiskt också gå i 5 årsgruppen på dagis och hon hade stora förhoppningar på att få göra det efter att hon fyllt 3...vilket resulterar i gråt och tandagnisslan!

Hon har fått en egen kompis, Elsa. Och även Maja tycker om att pyssla, måla och rita. Hon sjunger fortfarande mycket och hittar ofta på egna texter. Ni vet melodin: "Emma är här...och vad roligt att Emmas pappa är här" (Tror ingen missat SAS reklamen)

Igår i bilen påväg till Piteå lät det såhär:

Huvudet är här, benen är här..och vad roligt att kinderna är här! ♫ ♫

♫ ♫ ...och i vårt glada gäng, har vi ratten här igen. Och vad roligt att bilen är häääär ♫ ♫


Engla-Li låg dubbelvikt av skratt i baksätet.

Nu har även projekt ingen-blöja-nattetid påbörjats, inatt var första natten och det gick jättebra!
Gårdagens Frukost

publicerat i Allmänt;
Åkte och handlade frukost runt 8 snåret igår. Brödet var ännu varmt och dom hade inte ens hunnit lyfta det från plåten när vi kom. Det blev ostfrallor. Sallad, tomat, gurka, paprika, ägg och skinka. Brämhults lyxjuice och kaffe i nymuggen till frukost :)

Även sovmorgon till 10. Barnen hade även målat teckningar till papi. Mycket uppskattat.

Blev en tur till pappa i Piteå också efter jobbet!


Farsdag

publicerat i Allmänt;
Idag är det farsdag. Kylskåpet ekar tomt så jag och flicksen ska hoppa i bilen och åka ut till Ica Maxi nu. Tänkte överraska med tidernas frukost :D

Grattis till alla pappor, speciellt ett stort grattis till mig egen

Teckna

publicerat i Allmänt;
Kanske skrivit det förr, men det skrivs igen. Jag är så fruktansvärt intensiv person. Med det menar jag att när jag bestämt mig för något så ska det ske på en gång. Jag ger 200 %. Dessvärre håller det inte i sig. Jag ger upp, jag ledsnar. Kanske för att jag ger så mycket i början?!

Jag har mina perioder. Ett tag var det tecknandet, något jag älskar att göra. Jag faller helt in i det jag gör, och jag gör det intensivt, timtal, så fort ett tillfälle ges. Efter en vecka eller två tar det tvärstopp. Jag kan och vill inte hålla i en penna. Jag vill inte ens se en penna!

Detta gäller även läsande, filmtittande, motionerande, mina löften om att äta nyttigare (heheh) studier, kläderna jag började sticka till Maja som gravid, pläden jag började virka. ALLT! Det måste vara något fel på mig :D

Iallafall satt jag och bläddrade igenom gamla mappar med bilder och hittade mina senaste alster som jag gjorde för några månader sen. Intensivt, sen tvärtstopp. Jag har en halvfärdig bild i skåpet. Den bara ligger där och väntar på att jag ska återvända. Varje gång jag ser den vill jag smälla igen skåpet, den ger mig ångest!!

Nu känner jag ett litet sug efter att fatta pennan igen...men bara kanske... ska jag?! Får se. Gör jag det ikväll kommer jag inte i säng förrens runt 4 (trust me)

Jag vet redan vad jag vill rita...

Trött...

publicerat i Allmänt;
Känner mig mer död än levande just nu. Vet inte vad det är med mig idag men jag är fruktansvärt trött! På jobbet har det varit full rulle hela dagen, julhandeln har dragit igång sakta men säkert + att dom hade premiäröppning av Elgiganten ute på storheden igår. Folk hade varit som galna och köat timmar innan dom öppnat klockan 7 (!!) på morgonen. Är det något jag missat? Fick man en 52" platt tv gratis eller?? Om det är något jag avskyr så är det hysteri.

Annat? M. och barnen hämtade mig idag, det resulterade i att båda barnen somnade i bilen och har varit piggelin ända till klockan 22. Vi har kikat på barnkanalen på svt play, städat deras rum till ljudet av Majas nya Maja cd. Har även lekt med barbie, det var inte igår om man säger så :D

Båda barnen är som sagt förskräckligt dåliga på att leka själv, så då får man väl försöka lära dom. haha. Engla-Li njöt till tusen och ville helst att vi skulle leka ända till morgondagen, men någon måtta får det vara. Är det bara jag som ogillar att leka?! Inte min starkaste sida, men jag gör ju annat istället. Man får tänka så. Vi målar och pysslar, läser och pratar. Man kan inte vara bra på allt.. ;)


Idol

publicerat i Allmänt;
Tyvärr hör inte jag till skaran som ska gå på Idol, men jag får se det från den ljusa sidan. Jag har första parkett hemma i vardagsrummet, gratis dessutom. Var faktiskt och kikade på biljetter men närmare 700 :- för en person, jag är för snål för det. Men kanske nästa år ;)

Engla-Li är mest förundrad över hur man hamnar inne i tvn, det blev hon efter att moster Jennie och Lena ska gå på Idol och vinka i rutan. Förvirrande då hon tror att alla på tv är påhittade.

Nu - soffläge!Elin är en av mina favoriter. Eller egentligen har jag ingen favorit detta år, tycker ingen är speciellt bra. Men jag älskar hennes stil och personlighet, och ja hennes röst är det heller inget fel på förutom att hon låter lite som Mumin - som min man! HöHö! ;) 

Jag är förresten suuupersugen på att klippa "Elin frisyr" men jag är nog för feg för det tyvärr :D
Ur barnamun

publicerat i Allmänt;
Säger till barnen att vi ska söka fram baddräkterna.. Då säger en lycklig Engla-Li: Och SOLKRÄMEN!!

Nja inte riktigt va?! ;)

MAJA 3 ÅR!

publicerat i Allmänt;
Min blogg inspiration har verkligen kommit tillbaka, hoppas det håller i sig. Eller vad säger ni?! Ni får bli ännu duktigare på att ge feeback så kanske det blir ännu bättre ;)

Idag är det Majas stora dag. Hade egentligen planerat att väcka henne med varm Oboy och paket, men istället var det hon som väckte oss och sa: Var är mina paket?!

Sina paket fick hon iallafall.
Tre stycken. En CD med sånger om, just det, Maja. En barbie. Och en pippi tunika. Hade egentligen tänkt köpa lite annat smått och gott men när jag skulle dra fram kortet igår så var det borta (barbien var egentligen tänkt till en julklapp till Engla-Li..hehe) Jag vet inte alls vart det tagit vägen! Är lite orolig att det försvann i samband med biobesöket, för jag har inte använt det sen dess. Och ännu oroligare att något hittat det och länsat kontot, jag föredrar att göra det jobbet själv...

Idag är det iallafall Majas dag. Blir ett besök till badhuset, nu. Ska åka så fort som möjligt!
Paketöppning...


Tre år sen...

publicerat i Allmänt;
Imorgon är det en stor dag för lilla Maja. 3 år. Även om hon själv bestämt säger att hon fyller 4. Och arg blir hon om man säger något annat. Hon har redan bestämt hur dagen ska se ut. Favoriträtten pannkakor till middag, och fredagsmys - på en torsdag! Vi ska även åka och bada tillsammans. Blir inget hejdundrandes kalas, mommo och morbröderna kanske kommer förbi och på fredag kommer moffa och moster.

Vi har verkligen ingen bebis mera...

Vilket hundliv...

publicerat i Allmänt;
De senaste dagarna har jag varit riktigt less på vår fyrfota vän. Livet med en hundvalp är inte en dans på rosor om jag får uttrycka det så.Tänk er att vakna av en hundvalp som gnyr och vill ut, NU. Inte sen, utan NU! Klockan är runt 7 och det är många minusgrader på utsidan. Allt du vill är att bara ligga kvar under täcket, men det är inget alternativ.

Tänk dig att du ska försöka göra dig klar inför en jobbdag, men blir avbruten hela tiden av att en hundvalp biter på mattkanten, tar en toapappersrulle eller smaskar på posten. Eller ännu värre, tar dina nyaste skor och biter hål i skaftet på nolltid. Eller smakar på barnen.


Ni med småbarn vet hur stressiga mornar kan vara. Tänk er att klä två gnöliga barn samtidigt som du har en hundvalp som tar tjocksockarna, mössan, en vante, skorna. När barnen sen är klädda springer han och biter dom i benen och drar av en vante.

Jag vet inte riktigt vad Maja tycker om det hela men de senaste två mornarna har hon satt sig ner efter att jag klätt på henne, vilket självklart resulterat i att Bam Bam tagit hennes mössa och kutat iväg, sladdat i kurvorna (och jag sladdat efter) och sen läggt sig på vardagsrumsmattan och slitit i bytet. Majas nya fina mössa. Flera maskor har rykt... Inte konstigt man är varm i kläderna när man kommer till jobbet...

Det är ett evinnerligt springade i trapporna. Upp och ner, upp och ner. Passa, vakta. Det är betydligt mer jobb än med ett småbarn. Jag lovar er, jag har två så jag borde veta.

Ok, ibland glömmer man framme saker och man får väl "skylla sig själv". Som tex i veckan när jag dammsugat, slängde jag dammsugaren på golvet av någon orsak. Händer typ aldrig annars. Ställer alltid undan den direkt efter. Glömmer bort att den ligger där och börjar diska, sen ringer mamma. Hann inte gå mer än 5 minuter så kollar jag till Bam Bam, och vad finner jag?! Han ligger nöjd på mattan och gnager på dammsugarsladden. Den är verkligen på gränsen till av. Som tur var satt den inte kvar i väggen..

(och jag kan roa er med att berätta vad jag gjorde dagen efter. Jag ville dammsuga så jag tänkte att jag testar, antingen funkar det eller så funkar det inte. Kaboom!! Lägenheten blev mörk. Jag vet inte vad jag tänkte med...)

Vet inte hur många klädesplagg han gjort hål i. Hittar nya lite nu som då. Och jag blir lika irriterad varje gång. 99% av dom i barnens kläder.

Trots det är han ju ganska söt ändå... :)Movie

publicerat i Allmänt;
Igår var vi som sagt på "Sammys Äventyr". Englas premiärbesök i en biosalong. Det var väldigt spännande, och kul med glasögonen. Vi båda var grymt imponerade av 3D effekterna. Engla tyckte det var superkul när sköldpaddorna svävade framför näsan på henne och hon försökte ta på dom. Hon skrattade och sa att dom kommer så nära!! :D

Ett minus är det långa väntan.
Först hämta ut biljetterna 30 minuter innan, sen sitta i salongen och vänta + den evighetslånga reklamen innan filmen äntligen drar igång. Mot slutet blev Engla-Li väldigt trött. När filmen var klar och vi var påväg hem frågade jag vad hon tyckte. Till svar fick jag:

I början var det jätteroligt, efter en stund mittimellan och mot slutet ganska tråkigt.


Men på bio ville hon snart igen. Äta godis, varma chips och dricka läsk :)

Snö

publicerat i Allmänt;

Innan stan och bion gick vi ut i det (faktiskt) härliga vädret. Barnen ville givetvis åka BOB!

3D Bio

publicerat i Allmänt;
Idag är jag ledig, så idag ska jag och Engla ha en "mamma och dotter dag" :) Vi ska gå på stan och se om vi hittar någon present till Maja (som fyller år nästa vecka) sen ska vi gå på Bio. Premiär för Engla. Har ännu inte berättat något men biljetterna är reserverade i allafall. Blir "Sammys äventyr" i 3D. Superkul!

Får se om vi äter en bit mat på stan också, jag åt ju hamburgare på jobbet igår så jag är inte så värst sugen. Vi får se helt enkelt. Finns ju faktikst annat att äta ;)


Maja & Bam Bam

publicerat i Allmänt;
Stackars lilla Maja ramlade härom dagen på vardagsrumsbordet, rakt på näsan. Nu går hon omkring svullen och grön/blå/gul mellan ögonen :(

Men lika glad ändå, denna unge är verkligen glad hela tiden!! Ok ok, jag erkänner. Hon har börjat komma i 3 årstrotsen.. Men mestadels är hon en solstråle :)

TGIF

publicerat i Allmänt;
Återigen fredag. Är det bara jag som tycker att dagarna rusar iväg?! Måndag/Fredag hela tiden. Idag blir det några timmar extra på jobbet då vi har några sjuklingar där, men det är bra. Vi har massor att göra på barn, men jag älskar det. Ju mer att göra, desto bättre. Helgen däremot är jag LEDIG. Funderade på en Finlandstripp, ensam med Engla-Li men det blev inte av. Får ta det en annan helg, för vi ska åka. Själv.

Har inte hunnit göra så mycket denna vecka. I onsdags var jag ledig så då åkte vi till Therese, Benjamin och Signe för att pyssla lite. Detta blev resultatet :)